Categorii
Tester

Descopera ingrijirea fascinanta cu parfumuri pretioase! #buzzsilan

Dupa experienta din campania Tellur, BuzzStore m-a selectat de aceasta data sa testez balsamul de rufe Silan Soft&Oils.

 

 

 

 

 

Pe langa sticla de Silan Soft&Oils varianta Gold, pachetul primit contine 10 mostre de balsam pentru a le distribui si impartasi experienta folosirii balsamului Silan Soft&Oils cu alte persoane, 10 brosuri informative pentru colegi si prieteni si un umeras cadou.


Balsamul de rufe Soft&Oils a fost special dezvoltat pentru a-ți oferi o experiență unică de îngrijire. Formula sa de îngrijire îți oferă haine moi și intens parfumate. Datorită acestei combinații, te poți bucura de o experiență senzorială unică.

Varianta Gold (cea testata de mine) oferă o combinație fascinantă care întrepătrunde mireasma florilor elegante cu notele lemnoase senzuale, mosc și o atingere delicată de vanilie.

Dozarea balsamului Silan este foarte simplă. Se folosește capacul sticlei Silan pentru o dozare corectă. Nu se dilueaza balsamul Silan înainte de utilizare. Se toarna balsamul în capac si apoi direct în compartimentul special pentru balsam, al mașinii de spălat.

35 ml pentru haine moi (spălare automată)
55 ml pentru haine foarte moi (spălare automată)
18 ml pentru haine moi (spălare manuală)


Pe langa cunoscutele sale proprietati balsamul Silan Soft&Oils poate fi folosit si in alte scopuri: asigura miros placut si proaspat in dulapul tau, ajuta la curatarea periilor, poate fi folosit la spalarea podelei, etc. (mai multe trucuri si sfaturi gasiti pe pagina de internet Silan.ro)
In concluzie Silan Soft&Oils ofera haine moi și intens parfumate, folosind cantitati minime, poate fi folosit pentru parfumarea camerei si dulapurilor, curatarea periilor si chiar curatarea si improspatarea podelelor. #buzzsilan
Daca si tu vrei sa devii BUZZer, nu trebuie decat sa apesi AICI.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.